Hozzávalók
- sertéscomb
- vöröshagyma
- zsír
- só, pirospaprika
- cukor
- paradicsomlé
- káposzta
- liszt
A húsból pörköltet főztem: a hagymát kockára vágtam, lesóztam és zsíron megdinszteltem. Rádobtam a kisebb kockára vágott sertéscombot és fehéredésig pirítottam. Rászórtam a pirospaprikát és felöntöttem annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Forrástól számított fél órán át főztem.
A káposztát csíkokra vágtam és a pörköltre dobtam, majd felöntöttem paradicsomlével és vízzel. Cukorral megszórtam és a káposzta puhulásáig főztem.
Végül berántottam.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.