Az eredeti recept innen származik
Hozzávalók (kb. 45 darabhoz)
- 25 dkg finomliszt
- 25 dkg darált dió
- 0.5 tk sütőpor
- 1 csipet só
- 20 dkg vaj
- 20 dkg cukor
- 2 db tojás
- 15-20 dkg csokoládé pasztilla
A lisztet, a darált diót a sütőport és a sót összekevertem.
A tojást, a cukrot és a vajat habosra kevertem, majd hozzáadtam a diós keveréket és alaposan összedolgoztam. (Ragacsos állagot kaptam.) Beledolgoztam a csoki pasztillát is.
30 g-os gombócokat formáztam és sütőpapírral bélelt tepsire helyeztem. A kezemmel kissé lelapítottam. (Kicsit fognak kelni a sütőben.)
175 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt készre sütöttem. (Addig pont, amikor a széle elkezdett színesedni.)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.