Hozzávalók (2-3 főre)
- olíva olaj
- 5 gerezd fokhagyma
- chili
- 50 dkg darált hús (pulyka)
- 30 dkg fagyasztott wok zöldség
- néhány levél szent bazsalikom (holy basil)
- 1 ek osztrigaszósz
- 2 ek halszósz
- 2 ek szójaszósz
- 2 ek víz
- 1 ek cukor
A zöldségkeveréket olajon megpirítottam egy wokban, majd tányérra szedtem.
Olajon aranysárgára megsütöttem az apróra vágott fokhagymát és a chilit.
Hozzáadtam a darált húst. Miután kifehéredett, akkor tettem rá újra a zöldségeket és a bazsalikomot.
Külön tálban összekevertem az osztriga-, a hal- és a szójaszószt, valamint a vizet és a cukrot. Ezt a keveréket végül hozzáadtam a húshoz – azelőtt 5 perccel, mielőtt végleg elkészült volna.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.