Hozzávalók
- 250g aktív rozskovász
- 350g víz
- 600g BL 80 liszt
- 15g só
Úgy készült, mint a kovászos parasztkenyér – a sütést kivéve.
A sütőt párásítottam és 230 fokra melegítettem. Ebben az állapotában 10 percen keresztül sütöttem a kenyeret, majd kiszellőztettem a sütőt és 200 fokra levettem a hőfokot. Így további 30 percig sütöttem.
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr2316759900
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.