Hozzávalók
- szalonna
- vöröshagyma
- sertés szűzpecsenye
- só, bors, pirospaprika, majoránna
- paradicsom, paprika
- fokhagyma
- zsír
- krumpli
A szalonnát felkockáztam és lepirítottam, majd a darabokat félretettem.
A szalonna zsírján üvegesre fonnyasztottam a felkockázott, lesózott hagymát.
A szűzpecsenyét lehártyáztam és 2x2 cm-es kockákra vágtam, majd fehéredésig pirítottam.
Felöntöttem vízzel, és hozzáadtam a felkockázott (héj nélküli) paradicsomot, paprikát, lereszelt fokhagymát és a fűszereket.
Puhulásig főztem. (Olykor kellett még rá vizet önteni.) A legvégén sűrűre főztem a szaftot.
A krumplit 1x1 cm-es kockákra vágtam és kevés zsíron, serpenyőben megsütöttem. Amikor elkészült, megsóztam és összekevertem a hússal.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.