Az eredeti recept innen származik.
Hozzávalók 8 db tekercshez (2 személynek főétel)
- 40 dkg csirkemell
- 1 ek zsír
- 20 dkg zöldborsó
- 20 dkg csemegekukorica
- 20 dkg sűrített paradicsom
- só, bors, bazsalikom
- 6 db réteslap
- 10 dkg vaj
- reszelt sajt
A csirkemellet apró kockákra vágtam és megpirítottam a zsíron.
Sóztam, borsoztam és ráborítottam a sűrített paradicsomot, borsót, bazsalikomot, kukoricát. Pár perc alatt összefőztem.
3 réteslapot félbe vágtam. Az elsőt a konyhapultra terítettem és megkentem olvasztott vajjal, majd ráfektettem a másodikat és azt is megkentem és ugyanúgy jártam el a harmadik féllel is.
A csirkés egyveleg negyedét ráterítettem, majd felgöngyöltem. Ezután kettévágtam és mindkettőnek az egyik végét „becsuktam”, behajtogattam.
Egy kivajazott, tűzálló tálba állítottam.
Elkészítettem a másik hat tekercset is és beleállítottam őket a tűzálló tálba.
Megszórtam a tetejüket reszelt sajttal és 180 fokos sütőben megsütöttem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.