Hozzávalók
- 1 fej hagyma
- 15 dkg erdei gomba
- 30 dkg bulgur
- 15 dkg ajvár
- 0,5 l paradicsomlé
- 1 citrom leve
- 1 csokor petrezselyem
- só
- zsír
- Az apróra vágott hagymát zsíron, sóval megfonnyasztottam.
- Rátettem az apróra vágott gombát és megpuhítottam. (Ez erdei gomba esetében hosszú idő.)
- A bulgurt összekevertem az ajvárral, sóval, a citromlével és a paradicsomlével, majd felforraltam és lefedtem fedővel. Elzártam a tüzet alatta és mire kihűlt, meg is puhult.
- A gombához hozzákevertem a petrezselymet és a bulgurt és már el is készültem.
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr2316284176
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.