Gombás-tejszínes gnocchi
Hozzávalók
- (fagyasztott) gnocchi
- csiperkegomba (esetleg egy kis erdei gomba kiegészítésként)
- vaj
- só
- vöröshagyma
- fokhagyma
- főzőtejszín
- petrezselyem
A gnocchit sós vízben kifőztem.
A gombát megtisztítottam és nagyobb darabokra (pl. negyed) vágtam, majd sóztam és vajon megpirítottam. (Nekem aprított, szárított őzláb gombám is volt, amit kevés vízzel felöntöttem és szintén vajon megpirítottam.)
A gombát és a gnocchit összekevertem és megpirítottam.
A nagyobb kockákra vágott vöröshagymát lesóztam és vajon dinsztelni kezdtem. Pár perccel később hozzáadtam a vékony szeletekre vágott fokhagymát és megpirítottam.
Mindezeket összekevertem, főzőtejszínnel leöntöttem és összefőztem. A végén aprított petrezselymet kevertem hozzá.