Hozzávalók
- 1 fej karfiol
- zsír
- hagyma
- 40 dkg darált hús
- só, pirospaprika, bors, fűszerkömény
- 20 dkg rizs
- 2 ek zsemlemorzsa
- 1 nagy doboz tejföl
- 20 dkg mozzarella vagy trappista sajt
- A karfiolt apró darabokra törtem-vágtam és sós vízben félpuhára főztem.
- A hagymát zsíron, sóval megfonnyasztottam, majd megpirítottam rajta a darált húst. Fűszereztem borssal, piros paprikával és köménnyel, majd felöntöttem vízzel és puhára főztem.
- A rizst megfőztem, majd hozzákevertem a raguhoz.
- Egy magas peremű tepsit kikentem zsírral és meghintettem a zsemlemorzsával.
- Az aljába rétegeztem a fele karfiolt, majd a rizses ragut, végül ráterítettem a maradék karfiolt.
- A tetején eloszlattam a tejfölt és végül rászórtam a sajtot.
- 200 fokos sütőben megsütöttem.
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr9716284120
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.