Hozzávalók
- 1 bögre rizs
- kevés étolaj
- 1 kis fej hagyma
- 2 nagy paradicsom
- 0,5 bögre fehérbor
- 1,5 bögre víz
- 0,5 kk só
- 1 leveskocka (marhahús)
- 1 kk mustár
- petrezselyem
A hagymát apró kockára vágtam és összekevertem a rizzsel, olajjal – kissé megpirítottam. Hozzákevertem a mustárt és felöntöttem a borral, vízzel, majd megsóztam. A paradicsomot leforráztam, meghámoztam és krumplinyomóval pépesítettem, majd hozzáadtam a rizshez. Amikor felforrt, hozzáadtam a leveskockát és kis lángon összefőztem az egészet. Végül hozzáadtam a frissen felvágott petrezselymet.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.