Hozzávalók
- masni tészta
- csirkemell apró kockákra vágva
- zsír és/vagy olaj
- só, bors, pirospaprika, oregánó, rozmaring
- mustár
- fokhagyma
- lilahagyma
- fagyasztott zöldborsó
- főzőtejszín
- citromlé
- reszelt parmezán a tálaláshoz
A tésztát kifőztem bő, olajos, sós vízben.
A csirkemell kockákat sóztam, borsoztam, majd forró serpenyőben, zsíron hirtelen megpirítottam. Ezután hozzáadtam a pirospaprikát, az oregánót és a rozmaringot, valamint egy kevés mustárt. Készre főztem.
A fagyasztott zöldborsót olívaolajon, kevés vízzel főzni kezdtem. Majd hozzáadtam a vaskosabbra vágott hagymaszeleteket. Sóztam, borsoztam. Elfőztem róluk a vizet, majd kissé meg is pirítottam.
A húst és a zöldségeket összeöntöttem, főzőtejszínt adtam hozzá és összeforraltam. Végül citromlevet is öntöttem hozzá.
A tésztával összekeverve, reszelt parmezánnal megszórva tálaltam.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.