Hozzávalók a tortellinihez
- ricotta, só, fokhagyma
- spenót, olíva olaj
- répa
A répát puhára főztem.
A spenótot kevés olíva olajon megfonnyasztottam.
A főtt répát, a fonnynasztott spenótot, a lereszelt fokhagymát a sót és a ricottát összeturmixoltam és ezzel töltöttem meg a 6 cm átmérőjű tésztakorongokat.
Hozzávalók a raviolihoz
- hagyma, zsír, só
- darált hús, gomba, bors
- vörösbor
A hagymát kockákra vágtam, lesóztam és zsíron megdinszteltem.
Hozzáadtam a darált húst és fehéredésig pirítottam.
Hozzáadtam a felszeletelt gombát is, majd megborsoztam.
Vörösborral felöntöttem és készre főztem. (Vizet egyáltalán nem adtam hozzá.)
Végül összeturmixoltam és így töltöttem meg a 6 cm átmérőjű tésztakorongokat.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.