Spenótos-ricottás tortellini és darálthúsos-vörösboros ravioli
Hozzávalók a tortellinihez
- ricotta, só, fokhagyma
- spenót, olíva olaj
- répa
A répát puhára főztem.
A spenótot kevés olíva olajon megfonnyasztottam.
A főtt répát, a fonnynasztott spenótot, a lereszelt fokhagymát a sót és a ricottát összeturmixoltam és ezzel töltöttem meg a 6 cm átmérőjű tésztakorongokat.
Hozzávalók a raviolihoz
- hagyma, zsír, só
- darált hús, gomba, bors
- vörösbor
A hagymát kockákra vágtam, lesóztam és zsíron megdinszteltem.
Hozzáadtam a darált húst és fehéredésig pirítottam.
Hozzáadtam a felszeletelt gombát is, majd megborsoztam.
Vörösborral felöntöttem és készre főztem. (Vizet egyáltalán nem adtam hozzá.)
Végül összeturmixoltam és így töltöttem meg a 6 cm átmérőjű tésztakorongokat.