
Hozzávalók
- 0,5 kg édesburgonya
- 1 pici fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db leveskocka
- habtejszín
- gyömbér, kurkuma, chili, bors, só
A felkockázott édesburgonyát, apróra vágott hagymát és reszelt fokhagymát felöntöttem vízzel, és amikor felforrt, hozzáadtam a leveskockát.
Amikor minden puhára főtt, összeturmixoltam, fűszereztem és habtejszínnel besűrítettem.
Reszelt sajttal és pirított kenyérkockákkal tálaltam.
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/17984470
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.