Rozmaringos csirkecomb édesburgonyával
Hozzávalók
- alsó és felső csirkecomb
- só, bors
- olívaolaj
- apróra vágott rozmaring
- reszelt citromhéj
- édesburgonya
- lilahagyma
- zsír
A sót, borsot, citromhéjat, rozmaringot és olajat összekevertem és a csirkecombokat bedörzsöltem vele.
Egy tepsi aljára kevés vizet öntöttem és zsírt tettem. Ráraktam a kockákra vágott édesburgonyát és hagymát, azokra pedig ráfektettem a csirkecombokat.
Az egészet lefedtem alufóliával és 40 percen keresztül 175 fokon pároltam.
Levettem a tepsiről az alufóliát és még 20 percig ugyanezen a hőfokon pirítottam.
A csirkecombokat kivettem a tepsiből, a fölösleges vizet kimertem a tepsiből és még 10 percre visszatettem a krumplit és a hagymát pirulni.