Hozzávalók
- csirkecomb
- hagyma
- paprika
- gomba
- cukkini
- szalonna
- méz
- mustár
- olaj
- fokhagyma
- citromlé
- só
- A nyársakat beáztattam vízbe, hogy ne égjenek meg sütés során.
- A csirkecombot kicsontoztam és kockákra vágtam.
- Pácot készítettem olajból, mézből, mustárból, citromléből és reszelt fokhagymából. (Nincs benne só.)
- A húst néhány órán át hagytam állni a pácban.
- A különféle hozzávalókat megfelelő méretűre vágtam és tetszőleges sorrendben a pálcákra tűztem.
- Sütőpapírral fedett tepsire tettem és megsóztam a kész nyársakat.
- 200 fokos sütőben megsütöttem. (Időnként megforgattam a nyársakat.)
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr9916322276
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.