Húskrém maradékból
Hozzávalók
- sült csirkehús
- tejföl
- mustár
- só
- bors
- hagyma
- fokhagyma
A csirkét apró kockákra vágtam, cincáltam.
A hagymát, fokhagymát lereszeltem.
Mindent összekevertem és hagytam néhány órán át hűlni, összeállni.
Szólj hozzá!
Hozzávalók
A csirkét apró kockákra vágtam, cincáltam.
A hagymát, fokhagymát lereszeltem.
Mindent összekevertem és hagytam néhány órán át hűlni, összeállni.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.