Az eredeti recept innen származik.
Hozzávalók (kb. 20x30 cm-es tepsihez)
- 20 dkg liszt
- 1 csipet só
- 10 dkg kókuszreszelék
- 1 tk sütőpor
- 10 dkg cukor
- 4 db tojás
- 2-3 db nagyobbacska körte
- 1 dl tej
- 1 dl olaj
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 tk vanília aroma vagy kivonat
A lisztet, a sót, a kókuszreszeléket és a sütőport összekevertem.
Egy másik edényben a tojásokat habosra kevertem a cukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadtam a vaníliát, az olajat és a tejet, majd ezt a folyékony masszát apránként összedolgoztam a lisztes keverékkel.
A körtét meghámoztam és kb. 1x1 cm-es kockákra vágtam, majd hozzákevertem a tésztához.
A tepsit kikentem zsírral és megszórtam liszttel, majd belesimítottam a masszát.
175 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt készre sütöttem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.