- 30 dkg keményebb, olaszos tészta
- 2 gerezd fokhagyma
- csípős paprika
- olívaolaj
- citromlé
- só, bors
- olajbogyó
- 10 dkg halkonzerv (pl. tonhal, hering filé)
- parmezán
A tésztát félkeményre főztem.
A fokhagymát lereszeltem, a csípős paprikát apróra vágtam és az olajon kicsit megfuttattam.
Hozzákevertem a citromlevet, sót, borsot, apróra vágott olajbogyót, halkonzervet.
Végül az egészet hozzákevertem a tésztához és langyosan tálaltam. A tetejére sajtot szórtam.
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr7016203504
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.