Hozzávalók
- 40 dkg tészta
- 2 fej fokhagyma
- 10 dkg vaj
- 5 dkg parmezán jellegű sajt
- 2 ek balzsamecet
- 5 dl főzőtejszín
- só, bors, szerecsendió
- petrezselyem
A tésztát sós, olajos vízben kifőztem.
A vajat megolvasztottam, majd rádobtam a megtisztított fokhagyma gerezdeket. Kb. 10 perc alatt aranybarnára puhítottam őket.
Ráöntöttem a balzsamecetet és kb. 1 perc alatt elfőztem a szúrós szagát.
Ezután hozzáadtam a tejszínt és a fűszereket, majd botmixerrel pürésítettem.
Összekevertem a tésztával és apróra vágott petrezselyemmel.
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr8918285189
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.