Hozzávalók
- 1 nagy evőkanál medvehagyma krém
- 1 nagy csirkemell filé
- libazsír, só, bors
- 2 dl főzőtejszín
- 1 marék reszelt parmezán
- 1 marék darált dió
- tészta
A csirkemellet apró kockákra vágtam és a libazsíron sóval, borssal együtt megsütöttem.
A főzőtejszínt és a medvehagyma krémet összefőztem, hozzáadtam a parmezánt és a diót, majd ráöntöttem a húsra és felforraltam.
Végül az egészet összekevertem a tésztával.
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr5315617498
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.