Az eredeti recept innen származik.
Hozzávalók
- 1 dl habtejszín
- 20 dkg vaj
- 38 dkg finomliszt
- 1 tk só
- 2 db tojássárgája
- a tetejére: tojás, sajt, köménymag/szezámmag/mák
A hozzávalókat gyors mozdulatokkal összedolgoztam. (Nem szabad túl sokáig gyúrni, mert könnyen ragacsossá válik.)
Kinyújtottam 1,5 cm vastagságúra és a fagyasztóba tettem nagyjából fél órára.
Amikor kivettem, késsel felszeleteltem nagyjából 1x2 cm-es darabokra. Megkentem a felvert tojással és rászórtam a sajtot, köménymagot.
200 fokra előmelegített sütőben nagyjából 20 perc alatt készre sütöttem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.