Hozzávalók
- 40 dkg lereszelt sütőtök és répa
- egy marék aszalt szilva
- 6 db tojás
- 10 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 10 dkg finom szemű zabpehely
A lereszelt sütőtök és répa ebben az esetben a gyümölcscentrifugából származott. Mindkettő nyers volt.
A tojásokat habosra kevertem a porcukorral és a vaníliás cukorral.
A lisztet összekevertem a sütőporral és a zabpehellyel.
A két masszát összekevertem, beleöntöttem a sütőtök-répa egyveleget és hozzáadtam az apróra darabolt aszalt szilvát.
A kuglóf formát kikentem margarinnal, megszórtam liszttel és beleöntöttem a nyers tésztát.
175 fokra előmelegített sütőben nagyjából egy órán keresztül sütöttem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.