Az eredeti recept itt található.
Hozzávalók
- 50dkg főtt, hámozott, áttört burgonya
- 60dkg liszt
- 1 zacskó (11g) porélesztő
- 3dl olaj
- 2 evőkanál só
- a magok teljesen fölöslegesek...
A hozzávalókat összedolgoztam és fél órán át kelni hagytam. Nagyon lágy tészta lett belőle.
Másfél centi vastagságúra nyújtottam a tésztát és kis pogácsákat szaggattam belőle. (Nem hajtogattam, mint ahogyan az eredeti receptben olvasható.)
200 fokra előmelegített sütőben megsütöttem.
Ugyan tettem a pogácsára magokat, de azok kizárólag a fénykép tiszteletére maradtak rajta – mivel nem volt a teteje megkenve tojással.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.