Hozzávalók
- 20 dkg vaj
- 5 tojás sárgája és fehérjéje
- 20 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 30 dkg liszt
- a tetejére szilva és fahéjas cukor
A vajat, a tojások sárgáit, a cukrot és a vaníliás cukrot habosra kikeverjük. Hozzáadjuk a lisztet és beleforgatjuk a habbá vert fehérjéket.
Egy kb. 20×30 cm-es tepsit kivajazunk és megszórjuk liszttel, majd belesimítjuk a tésztát.
A tetejére fektetjük a kimagozott, felezett szilvákat.
170 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
A tetejét fahéjas cukorral megszórjuk.
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr106618159
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.