Izgalmas ízvilág született merő lustaságból. Almát kellett volna reszelni, de inkább felhoztam a pincéből egy üveggel (ugyanúgy tettem el, mint a sima almakompótot, csak lereszelt formában). Enyhén cukrozott példány alkalmas a salátához.
Hozzávalók:
- fejes káposzta
- reszelt almabefőtt
- tejföl
- mustár
A káposztát lereszeltem, hozzáadtam a reszelt almát. Egy másik tálban elkevertem a mustárt és a tejfölt, majd ráöntöttem az almás-káposztás egyvelegre.
Ennyi…
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr232600957
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.