Íme, még nem vesztem el, csak a felnőtt léttel, mint olyannal birkózom. Ennél fogva sem időm, sem kedvem nem volt főzőcskézni.
(Feszültség levezetésként meg inkább kötöttem és horgoltam.)
Ezt a salátát már tavaly nyáron megkóstoltam Csillánál és egy évig nem voltam képes nekifogni. De most pénteken ismét ilyet (is) készített köretnek a szalonnasütéshez.
És most tovább nem várhattam.
Hozzávalók:
- majonézalkotók
- káposzta
- répa
- Csilla mintha ecetet is említett volna, de én nem tettem bele
Alapjában véve annyi az egész, hogy nagyon kevés majonézbe reszelünk répát és káposztát. Oszt’ jónapot!
Én csak annyit csavartam a dolgon, hogy a majonézt saját készítésű kapros fűszerolajjal kevertem, így egészen izgalmas íze lett az alapnak.
(Ahogy én csinálom a majommézet: egy tojás sárgájához egy kicsi sót és egy kicsi cukrot adok, és ezt alaposan összekeverem. Hozzáadok még mustárt és ezután kezdek hozzáadagolni olajat. Amikor elérte a kellő állagot, nyomok bele pár csepp citromlevet és hozzákeverem a tejfölt.)
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr732131796
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.