Hozzávalók:
- 15 dkg vöröshagyma
- 10 dkg csemegeuborka
- 50 dkg liszt
- 2 kávéskanál sütőpor
- 2 csipet só
- 2 evőkanál cukor
- 1 kávéskanál tört, szárított bazsalikom
- 10 dkg reszelt parmezán
- 6 tojás
- 3 dl tej
- 1,2 dl olaj
A lisztet, a sütőport, a sót, a cukrot, a bazsalikomot és a sajtot alaposan összekeverjük.
Egy másik edényben felhabosítjuk a tojásokat, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat.
A két keveréket összeöntjük, és jól eldolgozzuk, végül pedig hozzáadjuk a felkockázott hagymát és az apróra vágott csemegeuborkát.
A sütőformákat kibéleljük a papírokkal. A színválasztásnál figyeljünk arra, hogy ez egy sós, kenyérszerű muffin!
180 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük őket, ez nagyjából fél óra alatt lehetséges.
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr711634468
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.