Hozzávalók (2 főre)
- 2 db kígyóuborka meghámozva
- 330g (1 nagy pohár) natúr joghurt
- 1 csokor kapor
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors, citromlé
- 1 kk cukor
- pirított napraforgómag
A joghurt és a magok kivételével mindent késes aprítóba tettem és pépesítettem.
Összekevertem a joghurttal és behűtöttem.
Magokkal megszórva tálaltam.
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr9516617642
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.