Hozzávalók a húshoz
- csirkemell
- olíva olaj
- só, cukor, bors, pirospaprika, kömény, fokhagymapor
Hozzávalók a salsa szószhoz
- 3 db paradicsom
- 1 db pritamin paprika
- 1 fej lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors, chili pehely
- 1 kk olaj
Egyéb hozzávalók
- tejföl
- tortilla
- csalamádé / savanyú káposzta
A húst vékony csíkokra vágtam és a felsorolt fűszerekkel bepácoltam. (Igen, egy kávéskanál cukrot is tettem a pácba.) Egy óra pihentetés után serpenyőben megsütöttem – vigyázva, hogy ne száradjon ki.
A salsa szósz összetevőit késes aprítóba dobtam és néhány másodperc alatt összedaráltam. Majd addig főztem, míg besűrűsödött.
A tortilla lapokat átmelegítettem serpenyőben, majd megkentem tejföllel, salsa szósszal. Végül ráhalmoztam a húst és a csalamádét is és feltekertem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.