Az eredeti recept innen származik.
Hozzávalók
- 4 db tojás
- 12 dkg cukor
- 13 dkg liszt
- 1 dkg sütőpor
- 1 db citrom héja
- 5 dkg vaj
- 5 dkg szeletelt mandula
A tojások sárgáit összekevertem 6 dkg cukorral, a liszttel, a sütőporral, a vajjal és a citromhéjjal.
A tojások fehérjéit felvertem a másik 6 dkg cukorral.
A két masszát óvatosan összeforgattam.
Egy kb. 20x30 cm-es tepsit kibéleltem sütőpapírral (az oldalát is) és beleöntöttem a tésztát, a tetejét megszórtam a mandulával, majd 175 fokra előmelegített sütőben megsütöttem.
Amikor langyosra hűlt, nagy, kerek formával holdakat szaggattam belőle.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.