Az eredeti recept innen származik.
Hozzávalók (2 adaghoz)
- 4 db tojás
- 1 kis doboz főzőtejszín
- 50 dkg cukkíni
- 2 db paradicsom
- 15 dkg feta sajt
- néhány szem olívabogyó
- olaj vagy zsír
- só, bors
A tojásokat habosra kevertem a főzőtejszínnel.
A cukkínit 3-5 mm-es szeletekre vágtam és zsiradékon megfonnyasztottam, majd hozzáadtam az apró kockákra vágott feta sajtot, paradicsomot (a lágy, magos része nélkül) és a felaprított olívabogyót.
Sóztam, borsoztam, majd ráöntöttem a tojásos keveréket.
Egy hőálló edénybe (grillserpenyőben) öntöttem és 200 fokra előmelegített sütőben készre sütöttem nagyjából 25 perc alatt.
Amikor kihűlt, kiborítottam a serpenyőből egy tányérra és felszeleteltem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.