Hozzávalók
- 80 dkg medvehagyma
- 3 dl olíva olaj
- 4 kk só
A medvehagymát felaprítottam gyümölcscentrifugával (5x kellett átpasszírozni rajta), de végül hozzáöntöttem a levét is.
Hozzáöntöttem az olajat, belekevertem a sót és az egészet felforraltam egy magas peremű serpenyőben.
Ezek után kiforrázott befőttes üvegekbe raktam, celofánt tettem a kupak alá és fejre állítottam az üvegeket.
Összesen annyi lett belőle, mint a képen látszik, illetve még egy púpozott evőkanállal.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.