Gyümölcscentrifuga-maradék

gyumolcscentrifuga.jpg

 

Az eredeti recept innen származik.

 

Hozzávalók

  • 1 bögre liszt
  • 1 bögre zabpehely
  • 0,5 bögre cukor
  • 1,5 bögre gyümölcshús (főleg répa, alma)
  • 4 db tojás
  • 0,5 bögre olaj és/vagy vaj
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 bögre darált dióbél
  • fahéj, szerecsendió

 

A tojást, a cukrot és a vaníliás cukrot habosra kevertem, majd hozzáadtam az olajat/vajat.

Összekevertem a lisztet, a zabpelyhet, a sütőport, a diót és a fűszereket, majd apránként hozzáadtam a tojásos masszához.

Végül hozzákevertem a gyümölcshúst is.

Egy tepsit kibéleltem sütőpapírral és rásimítottam.

 

175 fokra előmelegített sütőben készre sütöttem.