Gyümölcscentrifuga-maradék
Az eredeti recept innen származik.
Hozzávalók
- 1 bögre liszt
- 1 bögre zabpehely
- 0,5 bögre cukor
- 1,5 bögre gyümölcshús (főleg répa, alma)
- 4 db tojás
- 0,5 bögre olaj és/vagy vaj
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 bögre darált dióbél
- fahéj, szerecsendió
A tojást, a cukrot és a vaníliás cukrot habosra kevertem, majd hozzáadtam az olajat/vajat.
Összekevertem a lisztet, a zabpelyhet, a sütőport, a diót és a fűszereket, majd apránként hozzáadtam a tojásos masszához.
Végül hozzákevertem a gyümölcshúst is.
Egy tepsit kibéleltem sütőpapírral és rásimítottam.
175 fokra előmelegített sütőben készre sütöttem.