Nagyon egyszerű, szinte elkészítí önmagát.
Hozzávalók:
- tetszőleges mennyiségű krinolin
- szeletelt bacon
- sajt (füstölt és sima is jó)
- mustár
A krinolinokat meghámozzuk, majd hosszában és keresztben is félbevágva negyedeljük. Vékonyan kiolajozott tepsibe fektetjük a vágott felével felfele, megkenjük mustárral, egy-egy bacont teszünk rá.
Végül jöhetnek a sajtszeletek és a sütés közepesen forró sütőben, amíg a sajt meg nem pirul. A füstölt sajt talán annyiban praktikusabb, hogy az nem fog leolvadni a tetejéről. Köretnek szinte bármi jó hozzá.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.