Tippecske és bizarritás

Gyorskaja.
Alkalmas reggelinek, ebédnek és vacsorának. Bizton állítom, hogy a nem kimondottan konyhatündér népcsoport is boldogulni fog vele. Éskülönbenis.

 
Hozzávalók:
  • (fagyasztott) zöldség
  • margarin
  • sajt
  • esetleg fűszerek
 
Egy serpenyőbe beledobjuk a margarint és megolvasztjuk. Rászórjuk a zöldséget és addig kevergetjük, míg fel nem forrósodik (nem a kevergetéstől). Persze lehet fonnyadásig és egy kis barnulásig is sütögetni, de az tovább tart.
Végül lezárjuk a tűzhelyet és rászórjuk a sajtot. Mármint a zöldségre.
Ennyi.
 
 
Amiért pedig leírtam ezeket, arról csak a doboz tehet, amiben vittem magammal a dolgozóba.
Eszembe jutott egy kis bizarritás: ez a doboz a diplomamunkám szerves részét képezte. Azért vettem, hogy több száz halott rovart tároljak és hordozzak benne a Magyar Természettudományi Múzeum Állatárába meghatároztatni. Szerintem igazán romantikus ebből ebédelni! :)
Ezt pedig meg kellett osztani.