Gyorskaja.
Alkalmas reggelinek, ebédnek és vacsorának. Bizton állítom, hogy a nem kimondottan konyhatündér népcsoport is boldogulni fog vele. Éskülönbenis.
Hozzávalók:
- (fagyasztott) zöldség
- margarin
- sajt
- esetleg fűszerek
Egy serpenyőbe beledobjuk a margarint és megolvasztjuk. Rászórjuk a zöldséget és addig kevergetjük, míg fel nem forrósodik (nem a kevergetéstől). Persze lehet fonnyadásig és egy kis barnulásig is sütögetni, de az tovább tart.
Végül lezárjuk a tűzhelyet és rászórjuk a sajtot. Mármint a zöldségre.
Ennyi.
Amiért pedig leírtam ezeket, arról csak a doboz tehet, amiben vittem magammal a dolgozóba.
Eszembe jutott egy kis bizarritás: ez a doboz a diplomamunkám szerves részét képezte. Azért vettem, hogy több száz halott rovart tároljak és hordozzak benne a Magyar Természettudományi Múzeum Állatárába meghatároztatni. Szerintem igazán romantikus ebből ebédelni! :)
Ezt pedig meg kellett osztani.
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr931657655
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.