Hozzávalók (másfél befőttes üvegnyi adaghoz)
- 20 dkg nagy szemű zabpehely
- 15 dkg vegyes mag apróra vágva
- 1 tk fahéj
- 1 csipet só
- 0,5 dl olívaolaj
- 0,5 dl méz
- 15 dkg aszalt gyümölcs kockákra vágva
A zabpelyhet, mogyorót, mandulát, tökmagot, fahéjat, sót, olajat és mézet összekevertem egy tapadásmentes tepsiben és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt ropogósra sütöttem. Közben ötpercenként megkevertem.
Miután kivettem, hozzákevertem az aszalt gyümölcsöket.
Befőttes üvegbe tettem, miután kihűlt.
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr3616596112
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.