- répa
- olívaolaj
- fokhagyma
- citromlé
- petrezselyem
A répát megtisztítottam, nagyjából másfél centiméteres darabokra vágtam és sós vízben félpuhára főztem.
Az olívaolajat, a reszelt fokhagymát, a citromlevet és az apróra vágott petrezselymet összekevertem és ráöntöttem a répára.
Hidegen tálaltam.
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr787703566
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.