Csak annyit fűznék hozzá, hogy nagyon-nagyon finom és ugyanennyire egyszerű is.
Hozzávalók:
- csirkeszárny
- méz
- mustár
- fokhagyma
- citromlé
- só
Összekeverünk mézet és mustárt egyenlő arányban, adunk hozzá egy kis citromlevet és pár gerezd fokhagymát belenyomunk.
A csirkeszárnyakat bedörzsöljük sóval és kenőecset segítségével vastagon bekenjük a mézes-mustáros egyveleggel.
200 fokos sütőben, sütőpapírral bélelt tepsin megsütjük az egyik oldalát, majd megfordítjuk és pár percig így is sütjük.
Akkor finom igazán, ha egy picit megég a teteje.
A bejegyzés trackback címe:
https://memmme.blog.hu/api/trackback/id/tr821772749
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.