Hozzávalók
- 50 dkg túró
- 10 evőkanál porcukor
- 6 dl habtejszín
- 2 citrom reszelt héja
- 2 csomag vaníliás cukor
- 2 kis zacskó zselatin
- ízlés szerint gyümölcs
A túrót alaposan összetörjük vagy átpasszírozzuk.
Hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot és a citrom reszelt héját.
Az előre behűtött tejszínhabot felverjük és hozzákeverjük a túrós masszához.
A zselatint 2 dl vízben áztatjuk 5 percig, majd addig melegítjük, amíg teljesen elolvad. Végül a túróhoz adjuk és a kész krémet tortaformába öntjük.
Keverhetünk bele gyümölcsöket és a tetejét is díszíthetjük vele.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.